Πεδουλάκης: «Ο Γκιστ πρόσφερε πάρα πολλά, πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι με τον Ερυθρό Αστέρα»

Πεδουλάκης: «Ο Γκιστ πρόσφερε πάρα πολλά, πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι με τον Ερυθρό Αστέρα»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε στην ιστοσελίδα της Euroleague για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα και την επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ ως αντίπαλος.

Την Πέμπτη έχουμε το πρώτο τζάμπολ στην φετινή Euroleague και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 21:00 της ίδιας μέρας τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για την πρεμιέρα της ομάδας του κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα αλλά και την επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ ως αντίπαλος των «πράσινων».

Αναλυτικά:

«Στην ουσία είμαστε όλοι μαζί εδώ και μία εβδομάδα. Είναι δύσκολο και για τους παίκτες να κάνουν τη σύνοψη όσων τους ζητάμε. Υπάρχουν μερικά σημεία μέσα στο ματς, που οι παίκτες δεν θυμούνται τα συστήματα. Θα είναι ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει τον ίδιο προπονητή και αρκετούς ίδιους παίκτες, σε σχέση με πέρυσι. Ξέρουμε τι να περιμένουμε. Για να νικήσουμε θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να παίξουμε με ενέργεια».

Για την επιστροφή του Γκιστ στο ΟΑΚΑ: «Ο Τζέιμς Γκιστ προσέφερε πολλά στον Παναθηναϊκό. Τον αγαπάει ο κόσμος, γιατί πάντα έδινε το 100% στο παρκέ. Τον περιμένουμε για τον χαιρετήσουμε και να τον τιμήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ