Παπαγιάννης: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, η δουλειά συνεχίζεται»

Παπαγιάννης: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, η δουλειά συνεχίζεται»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης σχολίασε τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα αλλά και την προσωπική του απόδοση, κάνοντας το σχόλιό του για την μάχη των σέντερ με τον Τζέιμς Γκιστ.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον Αργύρη Πεδουλάκη, στη νίκη του επί του Ερυθρού Αστέρα με 87-82, προσθέτοντας και 8 πόντους στη νίκη της ομάδας του.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε:

«Κάθε αρχή είναι δύσκολη. Σίγουρα δείξαμε μία καλή εικόνα και μπορούμε να διαγράψουμε το πρώτο δεκάλεπτο, που δεν ήταν καλό.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Έχω δουλέψει πολύ το καλοκαίρι και αυτό σκοπεύω να κάνω σε όλη την διάρκεια της χρονιάς. Θέλω να δουλεύω και βοηθήσω την ομάδα σε άμυνα και επίθεση.

Σχετικά με την… μάχη του με τον Τζέιμς Γκιστ, ανέφερε: «Ήταν όντως περίεργα. Ήταν ο μεγάλος μου αδερφός. Να είναι υγιής. Ήταν εξαιρετικός. Εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Ξεκινήσαμε με το δεξί, θέλω να φτάσουμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας. Δεν μπορώ να κρίνω ακόμα που είμαστε. Ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή και θέλουμε να είμαστε στο 100%. Χτίζεις από τα λάθη σου και μαθαίνεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ