Αυτός είναι ο νικητής της πρώτης αγωνιστικής στο Fantasy του «10»

Αυτός είναι ο νικητής της πρώτης αγωνιστικής στο Fantasy του «10»

Ανάμεσα σε 579 παίκτες, η ομάδα «Thrilikoi Developers» ήταν η μεγάλη νικήτρια της πρώτης αγωνιστικής του Fantasy League του «10», καθώς συγκέντρωσε 176 βαθμούς.

Η Euroleague ξεκίνησε με ένα νέο φορμάτ 18 ομάδων, με τις παραδοσιακές δυνάμεις να κοντράρονται με στόχο το Final Four και την κορυφή της Ευρώπης.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα στην πρώτη αγωνιστική, ενώ ο Ολυμπιακός γνώρισε μια βαριά ήττα στη Γαλλία από τη Βιλερμπάν. Από την άλλη ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα ξεκίνησαν με νίκες, ενώ Φενέρ και Εφές με ήττες από τις δύο ισπανικές.

Παράλληλα με τη διοργάνωση ωστόσο «τρέχει» ακόμα μια… γερή μάχη. Αυτή του Euroleague Fantasy που με την πρώτη αγωνιστική να έχει ολοκληρωθεί αναδείχτηκε κι ο μεγάλος νικητής. Με 176 βαθμούς η ομάδα «Thrilikoi Developers» είναι νικήτρια της πρώτης αγωνιστικής στο Fantasy του «10».

Ανάμεσα σε συνολικά 579 ομάδες η συγκεκριμένη ήταν η νικήτρια, συγκεντρώνοντας τους περισσότερους βαθμούς. Το αγαπημένο Fantasy επέστρεψε λοιπόν και σας θέλουμε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι, παράλληλα με τη Euroleague.

Το10.gr έχει δημιουργήσει τη δική του λίγκα και σας περιμένει. Πως θα μας βρείτε λοιπόν. Αφού δημιουργήσετε την δική σας ομάδα στο Euroleague Fantasy, ψάξτε την λίγκα με το όνομα Το10gr League και βάλτε ως κωδικό το DF7KS5LV.

Ο μεγάλος νικητής της πρώτης αγωνιστικής:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ