Μπλατ στους παίκτες: «Να μείνετε ενωμένοι και να κάνετε το καλύτερο για τον Ολυμπιακό»

Μπλατ στους παίκτες: «Να μείνετε ενωμένοι και να κάνετε το καλύτερο για τον Ολυμπιακό»

Τα τελευταία λόγια του Ντέιβιντ Μπλατ στους παίκτες του Ολυμπιακού στην προπόνηση της Κυριακής ήταν να μείνουν ενωμένοι και να κάνουν το καλύτερο μπορούν για την ομάδα.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού από σήμερα, σε μια απόφαση που αν μη τι άλλο προκάλεσε έκπληξη. Ωστόσο, η διοίκηση με τον Αμερικανόισραηλινό τεχνικό είχαν συζητήσει κι αποφάσισαν από κοινού πως είναι καλύτερο και για τις δύο πλευρές να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Ο Μπλατ στην προπόνηση της Κυριακής ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τους ερυθρόλευκους στους παίκτες του και τους ζήτησε να μείνουν ενωμένοι και να τα δίνουν όλα για το καλό του Ολυμπιακού, στα τελευταία του λόγια σε εκείνους πριν τους αποχαιρετήσει.

«Να μείνετε ενωμένοι, να ακούτε τους προπονητές και να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για τον Ολυμπιακό» τόνισε χαρακτηριστικά στην τελευταία του προπόνηση με τα ερυθρόλευκα.

Από εκεί και πέρα η προπόνηση της ομάδας έγινε στο βοηθητικό του ΣΕΦ κι αυτό γιατί στην κεντρική σάλα μπαίνει ο πίνακας, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατόν να πραγματοποιήσει εκεί ο Ολυμπιακός το πρόγραμμα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ