Πρώτη προπόνηση με Κεμζούρα, στην Ιταλία ο Βεζένκοφ

Πρώτη προπόνηση με Κεμζούρα, στην Ιταλία ο Βεζένκοφ

Η μετά Μπλατ εποχή ξεκίνησε στον Πειραιά με τον μέχρι πρότινος βοηθό του να αναλαμβάνει. Εκτός έμεινε ο Βουλγαροκύπριος φόργουορντ λόγω ένας ταξιδιού που έπρεπε να κάνει.

Η ζωή συνεχίζεται στον Ολυμπιακό. Ο Ντέιβιντ Μπλατ αποτελεί παρελθόν και στον Πειραιά έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν στην Ευρωλίγκα.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν σε πρώτο πλάνο τους ελεύθερους προπονητές της αγοράς, που έχουν την ικανότητα να κουμαντάρουν το τιμόνι μιας τόσο ιδιαίτερης και ιστορικής ομάδας. Εννοείται πως ανάμεσα στους υποψήφιους είναι οι Τσάβι Πασκουάλ και Γιώργος Μπαρτζώκας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι οι μοναδικοί υποψήφιοι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα. Στο βοηθητικό του ΣΕΦ την Δευτέρα υπήρξε διπλή προπόνηση, στην οποία δεν συμμετείχε ο Σάσα Βεζένκοφ, η οποία ήταν και η πρώτη με τον Κεμζούρα ως head coach.

Σχετικά με τον Βουλγαροκύπριο φόργουορντ, ταξίδεψε στην Ιταλία λόγω προγραμματισμένου ραντεβού με τον γιατρό που του έκανε την επέμβαση και αναμένεται να ενσωματωθεί αύριο (8/10) στις προπονήσεις της ομάδας.

Η προετοιμασία για την Βαλένθια άρχισε στους Πειραιώτες, μετά την κακή εμφάνιση απέναντι στην Βιλερμπάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ