Ολυμπιακός: Μπαίνει το εντυπωσιακό Jumbotron στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός: Μπαίνει το εντυπωσιακό Jumbotron στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα και τοποθετεί στην οροφή του ΣΕΦ ένα υπερσύγχρονο Jumbotron και κάνει αγώνα δρόμου για να λειτουργήσει στον αγώνα με τη Βαλένθια.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε περίοδο αλλαγών. Σαρωτικών αλλαγών, που πιστεύεται ότι θα διαφοροποιήσουν και θα βελτιώσουν την εικόνα των Ερυθρόλευκων. Οι αλλαγές, βεβαίως, δεν αφορούν μόνο την αποχώρηση του Μπλατ και τις αναμενόμενες αποχωρήσεις παικτών του ρόστερ. Οι αλλαγές αφορούν και την εικόνα του ΣΕΦ.

Οπως είναι ήδη γνωστό, ο Ολυμπιακός έχει προγραμματίσει και προσπαθεί να έχει έτοιμο για την εντός έδρας πρεμιέρα του στην Ευρωλίγκα, το νέο, υπερσύγχρονο Jumbotron, που θα τοποθετηθεί στην οροφή του Σταδίου Ειρήνης και φιλίας. Μια εντυπωσιακή γιγανοοθόνη που θα αλλάξει τελείως την εικόνα του εσωτερικού του γηπέδου, και παράλληλα θα προσφέρει τη δυνατότητα στους θεατές που θα βρίσκονται στις εξέδρες, να έχουν πιο άμεση και ξεκάθαρη εικόνα για ό,τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στις εξέδρες. Στα πρότυπα λειτουργίας των αντίστοιχων οθονών στο ΝΒΑ.

Το Jumbotron βρίσκεται ήδη στο ΣΕΦ και οι Ερυθρόλευκοι κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν να είναι έτοιμο και να λειτουργήσει κανονικά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Βαλένθια την ερχόμενη Παρασκευή (11/10). Εάν αυτό δεν καταστεί εφικτό, τότε ο κόσμος του Ολυμπιακού θα το δει να λειτουργεί για πρώτη φορά στο παιχνίδι με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, την επόμενη Παρασκευή.

Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι το Jumbotron που τοποθετείται στο ΣΕΦ θα λειτουργεί ως οθόνη και θα δείχνει πλάνα από το παιχνίδι, αλλά και τις εξέδρες, αλλά θα λειτουργεί και ως πίνακτας σταιτιστικών, όπου θα παρέχονται και όλα τα απαραίτητα στοιχεία του αγώνα (σκορ, χρόνος, πόντοι, φάουλ, ριμπάουντ κλπ).

Κλείνοντας, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι Jumbotron έχει τοποθετηθεί και στο ΟΑΚΑ, το οποίο χρησιμοποιούν ως έδρα τους ο ΠαναθηναΪκός και η ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ