Μίτροβιτς: «Έχουμε έξι τραυματίες απέναντι σε ομάδα υποψήφια για playoffs»

Μίτροβιτς: «Έχουμε έξι τραυματίες απέναντι σε ομάδα υποψήφια για playoffs»

Ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς, προπονητής της Βιλερμπάν, μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (10/10, 21:45), όπου έδειξε προβληματισμένος για τα ζητήματα τραυματισμών, αποθεώνοντας παράλληλα την ελληνική ομάδα.

Η Βιλερμπάν υποδέχεται αύριο τον Παναθηναϊκό (10/10, 21:45) στο «Αστρομπάλ» για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague, μία εβδομάδα μετά την νίκη των Γάλλων επί του Ολυμπιακού.

Ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, Ζβέζνταν Μίτροβιτς, μίλησε στο σάιτ της Euroleague για το ματς με τους «πράσινους», όντας προβληματισμένος από την κατάσταση των τραυματιών, χαρακτηρίζοντας παράλληλα τον Παναθηναϊκό «ομάδα play-off».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι περάσαμε την τέλεια εβδομάδα, γιατί δυο μέρες πριν τον αγώνα έχουμε έξι τραυματίες.

Απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι σίγουρα υποψήφιος για τα play- offs, θα είναι δύσκολα τα πράγματα.

«Ως συνήθως, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, θα δώσουμε το 100% μας σε ένα «ματς χωρίς πίεση» για εμάς. Ακόμα και μετά την πρώτη νίκη μας, η ομιλία μου ήταν η ίδια: Ξέρουμε ποιοι είμαστε και γνωρίζουμε τις διαφορές μας, σε σχέση με άλλες μεγάλες ομάδες της Euroleague, όπως ο Παναθηναϊκός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ