Ολυμπιακός: Γεμάτος ενόψει Βαλένθια

Ολυμπιακός: Γεμάτος ενόψει Βαλένθια

Χωρίς κάποια απουσία συνεχίστηκε η προετοιμασία των Ερυθρόλευκων για το παιχνίδι με τις «νυχτερίδες» την Παρασκευή στο ΣΕΦ.

Αναφορικά με την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού στον πάγκο και τον διάδοχο του Ντέιβιντ Μπλατ δεν υπάρχει ακόμα κάποιο νέο.

Σταματάει όμως η επικαιρότητα για τους Ερυθρόλευκους σε αυτό το σημείο; Η ομάδα του Πειραιά μετά το στραπάτσο με την Βιλερμπάν στην Γαλλία, στρέφει την προσοχή της στην αναμέτρηση με την Βαλένθια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Παρασκευή.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα προπόνησε τον Ολυμπιακό την Τετάρτη, χωρίς να έχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα. Ευχάριστο μαντάτο λοιπόν για τον Λιθουανό προπονητή αυτό, με το μόνο πρόβλημά του να είναι πλέον ποιον θα «κόψει» από την 12άδα της αναμέτρησης με την Βαλένθια.

Μαζί με τον λογικά εκτός Ποκουσέφσκι, ένας εκ των Βεζένκοφ και Κόνιαρη δεν θα είναι στους παίκτες που θα βρεθούν στην διάθεση του Κεμζούρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μεσημέρι της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί η Media Day των Πειραιωτών ενόψει της αναμέτρησης με την Βαλένθια στο ΣΕΦ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ