«Ανεβαίνει» ο Σκάιλς, φαβορί για τον πάγκο του Ολυμπιακού

«Ανεβαίνει» ο Σκάιλς, φαβορί για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Ο Σκοτ Σκάιλς του οποίου το όνομα ακούστηκε από χτες για τον Ολυμπιακό, πρέπει να θεωρείται το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε φάση αναζήτησης του νέου προπονητή της ομάδας μπάσκετ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να θεωρείται αρχικά το φαβορί για τη θέση και τον Σκοτ Σκάιλς δεύτερο… επιλαχόντα.

Ωστόσο σύμφωνα με την Live Sport, το περιβάλλον του Έλληνα προπονητή αφήνει να εννοηθεί πως δεν υπάρχει κρούση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα ο Αμερικανός να μετακινείται αυτός στο Νο.1 της λίστας.

Αν μη τι άλλο έχει πολλά από τα προσόντα που αναζητούν οι ερυθρόλευκοι, αφού είναι γνωστός από τις ομάδες που ανέλαβε στην καριέρα του ως λάτρης της πειθαρχίας, είναι σκληρός αλλά δίκαιος με τους παίκτες του.

Συν τοις άλλοις είναι Αμερικανός, γεγονός που θα τον κάνει πιο προσιτό στο αμερικάνικο στοιχείο του Ολυμπιακού που είναι φέτος πιο έντονο από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια.

Όπως και να έχει η κατάσταση ο Ολυμπιακός ως ώρας πορεύεται με τον Κεστούτις Κεμζούρα, βοηθό του Μπλατ, ως πρώτο προπονητή, ο οποίος θα κοουτσάρει την ομάδα τουλάχιστον για το αυριανό ματς (11/10 και ώρα 21:30) κόντρα στη Βαλένθια στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ