Μπλατ για τον Ολυμπιακό: «Υπήρχαν προβλήματα και αποφασίσαμε ότι είναι καλύτερο να φύγω»

Μπλατ για τον Ολυμπιακό: «Υπήρχαν προβλήματα και αποφασίσαμε ότι είναι καλύτερο να φύγω»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό και για τις - εκτός μπάσκετ - σκέψεις του για το μέλλον.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έλυσε τη σιωπή του και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο «διαζύγιο» με τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος προπονητής, μιλώντας στην Boston Globe, ανέφερε πως ίσως ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει οριστικά το μπάσκετ και να βοηθήσει το Ισραήλ με κάποιον τρόπο.

Ο Μπλατ αναφέρθηκε στο θέμα της αποχώρησης του από τον Ολυμπιακό, λέγοντας πως ήταν μια κοινή απόφαση και το πιο σωστό που μπορούσε να γίνει τη δεδομένη στιγμή.

«Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω την ασθένειά μου ως δικαιολογία, αλλά στις συζητήσεις που είχα με την διοίκηση έπρεπε να είμαι ειλικρινής σχετικά με τους περιορισμούς που είχα. Υπήρχαν πολλά προβλήματα στην ομάδα. Είχαμε παίξει μόλις έναν αγώνα. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Καθίσαμε μαζί και αποφασίσαμε ότι θα ήταν καλύτερο για όλους να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν όμως».

Σχετικά με το αν θα συνεχίσει την προπονητική και τους στόχους που έχει από εδώ και πέρα, ο Μπλατ τόνισε πως ίσως είναι η ώρα να αποχωρήσει από τα παρκέ και να γίνει ένας διπλωμάτης για το Ισραήλ.

«Ανυπομονώ για τα επόμενα βήματα και προκλήσεις, επειδή πάντα ήθελα να κάνω περισσότερα. Έπειτα από 12 χρόνια ως επαγγελματίας παίκτης και 27 ως προπονητής, ήρθε η ώρα για μία νέα φάση στην ζωή μου. Ανυπομονώ. Καμία φορά κλείνει ένα παράθυρο και ανοίγει μία πόρτα. Πάντα είχα το όνειρο να γίνω πρεσβευτής, ένας διπλωμάτης για το Ισραήλ. Θέλω με κάποιον τρόπο να βοηθήσω την χώρα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ