Πονσαρνάου: «Ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές»

Πονσαρνάου: «Ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους Γιώργο Πρίντεζη και Βασίλη Σπανούλη ο τεχνικός της Βαλένθια, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Βαλένθια στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Euroleague, με στόχο να πάρει την πρώτη του νίκη.

Ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας, Χάουμε Πονσαρνάου, μίλησε για τους «ερυθρόλευκους» ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης, τονίζοντας πως πρόκειται για μια ομάδα που της λείπει η συνοχή, ενώ χαρακτήρισε πρωταγωνιστές τους Σπανούλη και Πρίντεζη.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια δυνατή ομάδα, που έρχεται από μια βαριά ήττα και θέλει να δώσει απαντήσεις. Έχει ταλέντο, αλλά ακόμα του λείπει η συνοχή του συνόλου. Ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές, που έχουν πάρει δύο Final Fours.

Επίσης, στην ομάδα υπάρχει ο Μιλουτίνοφ, ένας από τους πιο κυρίαρχους ψηλούς στη λίγκα. Οι υπόλοιποι παίκτες επίσης μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα, οπότε θα πρέπει να προσαρμοστούμε στο στυλ τους και να βρούμε απαντήσεις» ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ