Χωρίς Μακ με Παναθηναϊκό η Αρμάνι

Χωρίς Μακ με Παναθηναϊκό η Αρμάνι

Με μία σημαντική απουσία αναμένεται να παραταχθεί στο ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό η Αρμάνι για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα, αφού ο Σέλβιν Μακ τραυματίστηκε. Ο Αμερικανός γκαρντ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον προσαγωγό και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες. Ο Μακ στο ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα, στην ήττα της […]

Με μία σημαντική απουσία αναμένεται να παραταχθεί στο ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό η Αρμάνι για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα, αφού ο Σέλβιν Μακ τραυματίστηκε.

Ο Αμερικανός γκαρντ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον προσαγωγό και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες.

Ο Μακ στο ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα, στην ήττα της Αρμάνι από την Μπάγερν με 78-64, είχε 6 πόντους σε 21 λεπτά συμμετοχής, με 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 4 λάθη.

Ωστόσο, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση αναμένεται να επιστρέψουν ο Νέντοβιτς και ο Γκουντάιτις. Οι δύο παίκτες αναμένεται να μην αγωνιστούν στην αυριανή αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις και να τους δοθούν παραπάνω προπονήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ