Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Ευρωλίγκας

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Ευρωλίγκας

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Βιλερμπάν στη Γαλλία με 79-78 – Την Παρασκευή παίζει ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ με την Βαλένθια – Αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Ο Παναθηναϊκός παρότι προηγήθηκε με διψήφια διαφορά στο παιχνίδι με την Βιλερμπάν, στο τέταρτο δεκάλεπτο τα… θαλάσσωσε και ηττήθηκε με 79-78.

Οι Πράσινοι του Αργύρη Πεδουλάκη την… πάτησαν στο «Αστρομπάλ» από την ομάδα του Τόνι Πάρκερ και γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στη φετινή διοργάνωση.

Στον ίδιο δρόμο με τον Παναθηναϊκό βάδισε και η Φενερμπαχτσέ, η οποία δεν κατάφερε να φύγει αλώβητη από το Βελιγράδι. Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ηττήθηκε από τους Ερυθρόλευκους του Μίλαν Τόμιτς με 68-56 και παρέμεινε χωρίς νίκη στη φετινή διοργάνωση.

Αντίθετα με την ελληνική και τούρκικη ομάδα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη έκανε το 2 στα 2, καθώς το απόγευμα κέρδισε εντός έδρας με 79-68 την Μπάγερν Μονάχου. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της βραδιάς, η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε σκούρα απέναντι στη μαχητική Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου και χρειάστηκε το buzzer beater του Κάρολ για να πάρει τη νίκη με 86-85

Τα αποτελέσματα:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπάγερν Μονάχου 79-68
Ερυθρός Αστέρας – Φενερμπαχτσέ 68-56
Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός 79-78
Ρεάλ Μαδρίτης – Μακάμπι Τελ Αβίβ 86-85

Παρασκευή (11/10)

20:00 Ζενίτ – Μπαρτσελόνα
20:00 Κίμκι – Μπασκόνια
20:30 Εφές – Αλμπα
21:30 Ολυμπιακός – Βαλένθια
21:45 Μιλάνο – Ζαλγκίρις

Η βαθμολογία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ