Οπαδός της Βιλερμπάν έσπρωξε τον Καλάθη!

Οπαδός της Βιλερμπάν έσπρωξε τον Καλάθη!

Στην τέταρτη περίοδο ο Καλάθης παραπάτησε και βρέθηκε στα seat courts, όπου ένας οπαδός της Βιλερμπάν τον έσπρωξε προς τα πίσω, προκαλώντας την οργή του Ελληνα γκαρντ, αλλά και των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Βιλερμπάν στην Γαλλία για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τους Πράσινους να γνωρίζουν μια σοκαριστική ήττα με 79-78.

Στα μέσα του τέταρτου δεκαλέπτου μάλιστα συνέβη ένα ασυνήθιστο περιστατικό στο «Αστρομπάλ», που προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στον Πεδουλάκη και τους παίκτες του.

Συγκεκριμένα, ο Νικ Καλάθης πίεσε τον προσωπικό του αντίπαλο για να κλέψει την μπάλα, αλλά έχασε την ισορροπία του και με πίσω βήματα βρέθηκε πάνω στους οπαδούς της Βιλερμπάν, που βρισκόντουσαν στα court seats δίπλα από τα παρκέ.

Ενας οπαδός της γαλλικής ομάδας δεν σεβάστηκε τον παίκτη του Παναθηναϊκού και τον έσπρωξε προς τα πίσω, γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη του έμπειρου γκαρντ. Μια απαράδεκτη ενέργεια, που έβγαλε εκτός εαυτού τον Καλάθη, αλλά ευτυχώς, μετά την παρέμβαση των υπόλοιπων παικτών η ένταση εκτονώθηκε.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι διαιτητές δεν χρέωσαν με κάποια παράβαση την Βιλερμπάν, καθώς δεν έφταιγαν οι παίκτες ή το προπονητικό τιμ της γαλλικής ομάδας, αλλά είναι  δεδομένο ότι θα υπάρξει τιμωρία, πιθανότατα χρηματικό πρόστιμο, για το περιστατικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ