Κεμζούρα: «Εβγαλε ενέργεια ο Κόνιαρης, κυρίαρχος ο Μιλουτίνοφ»

Κεμζούρα: «Εβγαλε ενέργεια ο Κόνιαρης, κυρίαρχος ο Μιλουτίνοφ»

Ο Λιθουανός τεχνικός μετά τη νίκη επί της Βαλένθια, αποθέωσε τον Ελληνα γκαρντ, ενώ παράλληλα υποκλίθηκε στον Μιλουτίνοφ, ο οποίος κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια.

Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 89-63 την Βαλένθια, με τον Κεμζούρα να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

Ο Λιθουανός τεχνικός μετά το τέλος της αναμέτρησης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και υποκλίθηκε στους Σπανούλη και Μιλουτίνοφ.

Παράλληλα, αφιέρωσε τη νίκη στον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος όπως τόνισε χαρακτηριστικά, του έμαθε πολλά.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, έκανε καταπληκτική δουλειά. Ήταν όλοι συγκεντρωμένοι, το δείξαμε και στο πρώτο ημίχρονο, όπου παίξαμε καταπληκτικό μπάσκετ. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, αλλά είδαμε ότι έχουμε πολλά να βελτιώσουμε. Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ήμασταν άστοχοι. Αυτό μπορεί να το πληρώσουμε απέναντι σε άλλες ομάδες. Το παιχνίδι κρατά 40 λεπτά, όχι 20», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Είχαμε έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό, παίξαμε σαν ομάδα. Ο Μπίλι ήταν εξαιρετικός, ο Μιλουτίνοφ ήταν κυρίαρχος. Θέλω να συγχαρώ τον Κόνιαρη, είχε τρομερή ενέργεια στο ντεμπούτο του στην Euroleague.  Μας βοήθησε πολύ στην άμυνα και στην οργάνωση».

Παράλληλα, σημείωσε: «Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον Ντέιβιντ Μπλατ. Του εύχομαι τα καλύτερα. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας μεγάλος προπονητής και φίλος μου. Έμαθα πολλά από αυτόν. Πάντα μαθαίνεις από αυτόν με τον οποίον συνεργάζεσαι».

Τέλος, έστειλε το μήνυμά του στους φιλάθλους: «Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την υποστήριξή τους. Μακάρι να είναι πάντα έτσι και ακόμα περισσότερο. Θέλουμε και εμείς να είμαστε έτσι και η ομάδα να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ