Πάντερ: «Να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας»

Πάντερ: «Να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας»

Ο Κέβιν Πάντερ μίλησε για το ματς κόντρα στην Ζενίτ τονίζοντας πως κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και πως αυτό που πρέπει να κάνει η ομάδα του είναι να μείνει προσηλωμένη στο πλάνο της.

Ο Κέβιν Πάντερ μίλησε στην κάμερα της NOVA για το ματς κόντρα στην Ζενίτ (18/10, 21:30) για το οποίο τόνισε πως δεν θα είναι εύκολο επισημαίνοντας πως αυτό που πρέπει να κάνει η ομάδα του είναι να μείνει προσηλωμένη στο πλάνο της.

Παράλληλα απάντησε και σε ερώτηση σχετικά με την μετάβαση από το BCL που αγωνιζόταν τα προηγούμενα χρόνια, στην Euroleague όπου αγωνίζεται φέτος για πρώτη φορά, με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πριν μπεις στο παρκέ, κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Εμείς πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο και να σιγουρευτούμε ότι θα κάνουμε σωστά την δουλειά μας για να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν η ομάδα του θα βασιστεί ξανά στα pick n’ roll: «Μας ταιριάζει να παίζουμε με συνεργασίες μέσα από pick n’ roll. Όταν έχεις καταφέρει να νικήσεις ένα παιχνίδι εύκολα, δεν αλλάζεις το πλάνο. Όπως σου είπα, μας βολεύει αυτό το στιλ, βρίσκουμε σουτ. Πρέπει πάντως να εκτελούμε σωστά όλα τα πλάνα».

Για την μετάβασή του στο επίπεδο της Euroleague: «Η μετάβαση είναι εύκολη για μένα. Παίζω μπάσκετ, έχω τις ίδιος ρουτίνες. Είναι όλα καλά, δεν παραπονιέμαι. Η Euroleague είναι εξαιρετική διοργάνωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ