Κόνιαρης: «Δυνατή ομάδα η Ζενίτ, να βάλουμε στην εξίσωση τον κόσμο»

Ο Αντώνης Κόνιαρης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ζενίτ και στάθηκε στη σημασία της στήριξης του κόσμου των ερυθρόλευκων.


Κόνιαρης: «Δυνατή ομάδα η Ζενίτ, να βάλουμε στην εξίσωση τον κόσμο» | to10.gr

Ο Αντώνης Κόνιαρης μίλησε λίγο πριν το παιχνίδι με την Ζενίτ στο ΣΕΦ και τόνισε πόσο σημαντικό είναι για ακόμα μια φορά να μπει ο κόσμος στην εξίσωση σε ένα ακόμα ματς.

Ο Έλληνας γκαρντ σχολίασε τις δυσκολίες του παιχνιδιού, μίλησε για τις προπονήσεις της εβδομάδας, αλλά και στο πόσο δυνατή ομάδα είναι η Ζενίτ.

Δεν μοιάζει του Ρεχάγκελ. Ούτε του Σάντος…

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας γκαρντ:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, κάθε εβδομάδα είναι τελικός. Παίζουμε μέσα στην έδρας μας και θέλουμε να κερδίσουμε, θέλουμε να βάλουμε και πάλι τον κόσμο στην εξίσωση και δουλεύουμε πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Η εβδομάδα κύλησε ακριβώς όπως και η προηγούμενη. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Οι προπονήσεις είναι ίδιες, το ίδιο δυναμικές, έχουμε βάλει κάποια πράγματα για τον αγώνα και προσπαθούμε κάθε μέρα να τα πετύχουμε.

Η Ζενίτ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, πιο δυνατή από την Βαλένθια στον τρόπο παιχνιδιού, παίζει πιο σκληρά. Νομίζω εμείς θα εμφανιστούμε έτοιμοι και σε θέμα ενέργειας και σε θέμα δύναμης και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να παίξουμε ένα δυνατό παιχνίδι».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο