Απίστευτο: 1/10 τρίποντα ο Παναθηναϊκός, 7/12 η Αρμάνι!

Απίστευτο: 1/10 τρίποντα ο Παναθηναϊκός, 7/12 η Αρμάνι!

Οι Πράσινοι τα… έσπασαν πίσω από γραμμή του τριπόντου, με τον Καλάθη να πετυχαίνει τα πρώτο τρίποντο του Τριφυλλιού στην εκπνοή του ημιχρόνου – Αντίθετα, η Αρμάνι τα πήγε εξαιρετικά και ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος με 7/12!

Το πρώτο ημίχρονο στο Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο ολοκληρώθηκε με τον φωτεινό πίνακα του ΟΑΚΑ να δείχνει 38-38. Οι Πράσινοι στο πρώτο μισό του αποψινό παιχνιδιού, «χτύπησαν» μέσα από το ζωγραφιστό, καθώς το ποσοστό τους στα τρίποντα ήταν απογοητευτικό.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη τελείωσε το πρώτο 20άλεπτο έχοντας 1/10 τρίποντα! Και μάλιστα ο μοναδικός που τα κατάφερε πίσω από την γραμμή ήταν ο Νικ Καλάθης, στην τελευταία επίθεση, πριν οι δύο ομάδες επιστρέψουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Πιο αναλυτικά, ο Γουέσλεϊ Τζόνσον είχε 0/3 τρίποντα, ο Τζίμερ Φριντέτ 0/2,  ο ΝτεΣόν Τόμας 0/1, ο Μπέντζαμιν Μπεντίλ 0/1, ο Ιωάννης Παπαπέτρου 0/1 και ο Νικ Καλάθης 1/2. Αντίθετα, η Αρμάνι έπαιζε λες και ήταν στο γήπεδό της, έχοντας 7/12 τρίποντα. Οι Μίτσοφ, Ντελα Βάλε και Ροντρίγκες είχαν από ένα τρίποντο, ενώ από δύο είχαν οι Ρολ και Σκόλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ