Ουάιλι: «Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κερδίζουμε…»

Ουάιλι: «Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κερδίζουμε…»

Ο Αμερικανός άσος του Παναθηναϊκού τόνισε ότι οι Πράσινοι προηγήθηκαν στο ματς με την Αρμάνι, αλλά στη συνέχεια δεν έβγαλαν άμυνες και είχαν κακές επιλογές στην επίθεση.

Απογοητευμένος ήταν ο Ουάιλι μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Αρμάνι με 79-78, με τον Αμερικανό να τονίζει ότι οι Πράσινοι θα πρέπει να παίζουν καλύτερη άμυνα και θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να κερδίζουν τα κλειστά παιχνίδια. Παράλληλα, ανέφερε ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας προηγήθηκαν στο ματς με την Αρμάνι, αλλά στη συνέχεια δεν έβγαλαν άμυνες και είχαν κακές επιλογές στην επίθεση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς στην άμυνα. Έχουμε καλούς παίκτες, αλλά απέναντι σε αυτές τις ομάδες πρέπει να παίζουμε καλή άμυνα για 40 λεπτά

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να βρίσκουμε τρόπο να κερδίζουμε. Στο τέλος της ημέρας πρέπει να παίζουμε άμυνα. Γνωρίζω τον ρόλο μου. Θα πρέπει να μείνουμε σε αυτά που κάνει καλά ο καθένας μας και σήμερα δεν το κάναμε.

Ο Νικ Καλάθης ήταν τρομερός σήμερα. Κάθε φορά η μπάλα πηγαίνει στα χέρια του στο τέλος όταν κάνει τέτοια εμφάνιση θέλεις να του δώσεις την μπάλα στην τελευταία επίθεση. Δεν βγάλαμε μερικές άμυνες που έπρεπε και είχαμε κάποιες κακές επιθέσεις

Ξέρουμε τι είμαστε. Δουλειά μας είναι να τρέχουμε το γήπεδο και να παίρνουμε ριμπάουντ και αυτό είναι που κάναμε και κόντρα στην Αρμάνι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ