Βαλένθια – Αναντολού Εφές 78-83

Βαλένθια – Αναντολού Εφές 78-83

Παίρνει μπροστά η τουρκική ομάδα, που πέρασε από την Ισπανία, έκανε το 2/3 κι αρχίζει να ανεβάζει στροφές. Πάλεψε η Βαλένθια…

Είναι δεδομένο πως ακόμα οι ομάδες δεν έχουν «δέσει», δεν έχουν αποκτήσει την απαιτούμενη χημεία και –κυρίως- δεν έχουν προγραμματιστεί για να είναι στην καλύτερη φόρμα τους αυτό το διάστημα. Με αυτές τις παραδοχές, κάθε νίκη (πόσο μάλλον εκτός έδρας) είναι σημαντική κι η Αναντολού Εφές δείχνει από νωρίς ότι θα είναι μεταξύ των ομάδων που θα κυνηγήσουν τη θέση στην 8άδα (κι όχι μόνο). Επιβλήθηκε της Βαλένθια με 83-78, σ’ ένα ματς που δεν είχε το πάνω χέρι στη μεγαλύτερη διάρκεια.

Οι Ισπανοί πάλεψαν, ήταν μπροστά για ένα ημίχρονο, έμειναν κοντά στο σκορ στην τρίτη περίοδο, κατόρθωσαν να κρατήσουν σε πολύ χαμηλή παραγωγικότητα τους αντιπάλους τους (όχι ότι εκείνοι ήταν καλύτεροι) στο πρώτο πεντάλεπτο της τελευταίας στροφής, όμως δεν άντεξαν και γνώρισαν την τρίτη ήττα σε ισάριθμους αγώνες. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι ομάδα φτιαγμένη για να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω, από μια αξιοπρεπή παρουσία στη φετινή Ευρωλίγκα.

Τα δεκάλεπτα: 27-23, 46-39, 65-71, 78-83

Βαλένθια (Πονσαρνάου): Κολόμ 6 (2), Μαρίνκοβιτς 2, Λόιντ 2, Νντούρ 6, Αμπάλντε 7 (1), Λαμπεϊρί 4, Βαν Ρόσομ 14 (2), Τομπέι, Μότουμ 11 (1), Ντούμπλιεβιτς 22 (1), Σαν Εμετέριο 4, Ντόρνεκαμπ.

Αναντολού Εφές (Αταμάν): Λάρκιν 13 (1), Μπομπουά 9 (3), Σίνγκλετον, Μπαλμπάι, Πλάις 2, Μίσιτς 15 (1), Άντερσον, Πέτερς 15, Ντάνστον 10, Σιμόν 19 (1).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ