Κεμζούρα: «Πρέπει να συναντηθώ με τους προέδρους, θέλω αλλαγές»

Κεμζούρα: «Πρέπει να συναντηθώ με τους προέδρους, θέλω αλλαγές»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Κεστούτις Κεμζούρα στάθηκε στην αναγκαιότητα των αλλαγών στο ρόστερ αλλά και της συνάντησης με τους αδελφούς Αγγελόπουλους για να ξεκαθαριστεί πως θα πορευτεί ο Ολυμπιακός.

Είναι ξεκάθαρο πως αυτός ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να πάει πουθενά. Και είναι επίσης ξεκάθαρο πως ο Κεμζούρα χρειάζεται απο την μια ξεκάθαρη θέση για το μέλλον του και αν παραμείνει οριστικά αλλαγές στο ρόστερ που δεν «τραβάει».

Ο Λιθουανός τεχνικός παραδέχθηκε ουσιαστικά και τα δύο παραπάνω στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα απο την Ζενίτ στο ΣΕΦ. Συνάμα αναφέρθηκε και στους λόγους που ο Ολυμπιακός απέτυχε απέναντι στην Ρωσική ομάδα.

«Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Αν και αρχίσαμε καλά το παιχνίδι οι αλλαγές δεν μας βοήθησαν στον ρυθμό. Δεν κάναμε στο γήπεδο αυτά που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι και δεν ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Δεν γυρίσαμε καλά τη μπάλα, ήμασταν στατικοί στην επίθεση. Στην άμυνα τους δώσαμε κάποια ανοιχτά τρίποντα. Έβαλαν κάποια δύσκολα σουτ Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα στα ριμπάουντ και στα κοψίματα. Αυτό ήταν μεγάλο πρόβλημα για εμάς. Βάλαμε δύο μεγάλα σουτ και ισοφαρίσαμε το παιχνίδι, όμως στην παράταση δεν κάναμε τα μικρά πράγματα και αυτό μας στοίχισε» τόνισε αρχικά ο Κεμζούρα και στην συνέχεια μπήκε στα ουσιώδη θέματα.

«Θα ήθελα κάποιες προσθήκες ή αλλαγές. Πρέπει να συναντηθώ με τους προέδρους, θα το συζητήσουμε και πιστεύω ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει» υποστήριξε ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το μέλλον του είπε: «Όχι ακόμα. Τελείωσε το δεύτερο παιχνίδι μου. Θα καθίσουμε και θα μιλήσουμε και θα δούμε».

Για το αν είναι έτοιμος να αλλάξει την ομάδα: «Πάντα εκτιμώ την στήριξη του κόσμου. Σε αυτές τις δύσκολες μέρες όταν δεν παίζεις όπως περιμένουν είναι ακόμα πιο σημαντική η βοήθειά τους.. Είμαι έτοιμος να αλλάξω την ομάδα και να δώσω το καλύτερο για αυτή. Δεν έχουμε χρόνο μπροστά μας και θα πρέπει να βρούμε τις καλύτερες επιλογές».

Για την αλλαγή του Κόνιαρη στην παράταση: «Είμαι χαρούμενος που ο Αντώνης πήρε αυτά τα σουτ. Στη συγκεκριμένη στιγμή ήθελα να πάω με τους πιο έμπειρους παίκτες αλλά κάποιες αποφάσεις δεν βγήκαν υπέρ μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ