Πρωτοβουλία Γιαννακόπουλου για επιστροφή Πιτίνο

Πρωτοβουλία Γιαννακόπουλου για επιστροφή Πιτίνο

Επανέρχεται στο προσκήνιο το όνομα του Ρικ Πιτίνο, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να έχει μια πρώτη επαφή με τον Αμερικανό κόουτς σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Παναθηναϊκός παρά τους παίκτες που έφερε το καλοκαίρι και την οικονομική υπέρβαση που έγινε, δείχνει να μην πατάει καθόλου καλά στο ξεκίνημα της σεζόν.

Οι δύο ήττες καρμπόν από Βιλερμπάν (εκτός) και Αρμάνι (εντός), φαίνεται να έχουν προβληματίσει έντονα τους πρωταθλητές Ελλάδας και ειδικά τον διοικητικό ηγέτη, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει σήμερα η Sportday, ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ πήρε την πρωτοβουλία και είχε μια πρώτη επαφή με τον Ρικ Πιτίνο. Ο Αμερικανός κόουτς δεν εμφανίζεται αρνητικός με τις πιθανότητες επιστροφής να είναι αρκετά μεγαλύτερες από τον Μάιο όταν και επέλεξε την επιστροφή στην πατρίδα του.

Ο ίδιος ο Πιτίνο νιώθει πως κάτι έχει αφήσει στη… μέση από την περσινή του παρουσία, ενώ είναι δελεαστική και η σύνθεση της ομάδας με αρκετούς Αμερικανούς, με θητεία στο ΝΒΑ.

Από την άλλη στον Παναθηναϊκό αρχίζουν να βλέπουν πως το πρότζεκτ που ξεκίνησαν με την πρόσληψη του Πεδουλάκη, δεν εξελίσσεται όπως φαντάζονταν, με αποτέλεσμα η υπέρβαση στην Ευρώπη που είναι το μεγάλο φετινό ζητούμενο να απομακρύνεται ματς με το ματς.

Ενδεχόμενη επιστροφή λοιπόν του Ρικ Πιτίνο, αναμένεται να αλλάξει το status της ομάδας στην Ευρώπη, αλλά και να δώσει νέα έμπνευση και πνοή στο εσωτερικό του οργανισμού που λέγεται Παναθηναϊκός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ