Νέο (μικρό) πρόβλημα ο Παππάς στον Παναθηναϊκό

Νέο (μικρό) πρόβλημα ο Παππάς στον Παναθηναϊκό

Εκτός προπόνησης ο Νίκος Παππάς, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση και είναι αμφίβολο αν θα ταξιδέψει στην Αγία Πετρούπολη

Λειψανδρία στην «πράσινη» περιφέρεια, καθώς ο Νίκος Παππάς δεν έχει κατορθώσει ακόμα να μπει σε… φουλ αγωνιστικό ρυθμό. Μικρά προβλήματα, απότοκο της μεγάλης απουσίας του, τον βγάζουν από τον ρυθμό του, γεγονός που μειώνει κατά μία τις λύσεις που έχει ο Αργύρης Πεδουλάκης, ενόψει του αγώνα με τη Ζενίτ στη Ρωσία.

Ο διεθνής περιφερειακός παίκτης ταλαιπωρείται από θλάση στη γάμπα και κάνει θεραπεία, προκειμένου να καταφέρει να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Η κατάστασή του θα επανεξετάζεται καθημερινά, όμως είναι δεδομένο ότι για να τον υπολογίζει ο «Άρτζι» πρέπει να έχει το «πράσινο φως» από το ιατρικό τιμ. Αυτονόητο είναι πως κανείς δεν θέλει να πιεστεί ο παίκτης, ο οποίος έρχεται μετά από σοβαρό τραυματισμό και θέλει τον χρόνο του για να νιώσει 100% έτοιμος, αλλά και για να βρει αγωνιστικό τέμπο.

Θυμίζουμε ότι με τον Πεδουλάκη στον πάγκο ο Παππάς είχε κάνει κάποια από τα καλύτερα παιχνίδια του στον Παναθηναϊκό, δείγμα του ότι υπάρχει μεταξύ τους χημεία, αλλά και πως αποτελεί μια σπουδαία λύση στην περιφέρεια, με την ικανότητα που έχει στο σκοράρισμα. Ειδικά τώρα, που ο Ρίον Μπράουν δεν έχει βρει τα πατήματά του, ο Παππάς μπορεί να προσφέρει ποιοτικά λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ