Παναθηναϊκός : Χάνει το ματς με τη Ζενίτ ο Νίκος Παππάς

Παναθηναϊκός : Χάνει το ματς με τη Ζενίτ ο Νίκος Παππάς

Οι ενοχλήσεις στη γάμπα συνεχίζονται κι ο Παππάς πιθανότατα δεν θα ταξιδέψει για την Αγία Πετρούπολη. Δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα ο Πεδουλάκης

Από τη στιγμή που δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε σήμερα, είναι απίθανο να μπορέσει ο Νίκος Παππάς να αγωνιστεί κόντρα στη Ζενίτ, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Ο διεθνής παίκτης εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τη θλάση στη γάμπα, κάτι που δεν είναι αφύσικο για αθλητές, οι οποίοι επανέρχονται ύστερα από πολύμηνη απουσία, λόγω τραυματισμού.
Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν υπολογίζει τον Παππά, καθώς δεν σκοπεύει να ρισκάρει κατ’ ελάχιστο, μια ανεπιθύμητη υποτροπή. Άλλωστε ο παίκτης έχει χάσει τις προπονήσεις, οπότε δεν μπορεί να βρίσκεται στην κατάσταση που θα ήθελε, για να βοηθήσει την ομάδα του.

Στον αντίποδα, οι «πράσινοι» δεν αντιμετωπίζουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα. Θέλουν να πετύχουν τη δεύτερη νίκη τους στη διοργάνωση, γνωρίζοντας ότι η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης δεν είναι μεγαθήριο, αλλά είναι υπολογίσιμος αντίπαλος. Κι ακόμα κι αν δεν ήταν (που ήταν), η νίκη της στο ΣΕΦ έκανε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να τη μελετήσουν ακόμα πιο προσεκτικά. Έτσι κι αλλιώς το προπονητικό επιτελείο του «τριφυλλιού» δεν αφήνει πράγματα στην τύχη.

Η περιφερειακή γραμμή του Παναθηναϊκού θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην αναμέτρηση. Άλλωστε εκεί είναι η δύναμη πυρρός, έστω και με δεδομένη την απουσία του Παππά. Ζητούμενο να δείξει καλύτερο πρόσωπο ο Ταϊρίς Ράις στην επίθεση κι ο Τζίμερ Φριντέτ στην άμυνα, ώστε να υπάρξει η απαραίτητη ισορροπία.

Άλλο ένα θέμα είναι η ψυχολογική τόνωση του Νικ Καλάθη, αφού –όσο έμπειρος κι αν είναι- είναι δύσκολα διαχειρίσιμο το να χάνονται δύο νίκες από τα δικά του χέρια. Κανείς στο «τριφύλλι» δεν… χρεώνει τον διεθνή πόιντ γκαρντ, άλλωστε ήταν χαρακτηριστικές και οι δηλώσεις Πεδουλάκη, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ