Μπασκόνια: Στομαχικές διαταραχές για τρεις παίκτες πριν από τον Ολυμπιακό

Μπασκόνια: Στομαχικές διαταραχές για τρεις παίκτες πριν από τον Ολυμπιακό

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία της Μπασκόνια εν όψει Ολυμπιακού (25/10, 22:00) στη Βιτόρια για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague.

Η Μπασκόνια ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το ματς της τέταρτης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό (25/10, 22:00), με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς να αντιμετωπίζει θέματα με τρεις παίκτες του.

Συγκεκριμένα, οι Ματ Τζάνινγκ, Πιέρα Χένρι, Σέιβον Σιλντς ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα και δεν είναι 100% έτοιμοι για την αυριανή αναμέτρηση.

Όπως υπογράμμισε ο τεχνικός των Βάσκων, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, οι παίκτες δεν είναι στο 100%, αλλά όλα δείχνουν ότι θα πάρουν το πράσινο φως και θα παίξουν απέναντι στον Ολυμπιακό, αφού νιώθουν ήδη καλύτερα.

Στη διάθεση του 54χρονου Κροάτη για το παιχνίδι στη «Fernando Buesa Arena» είναι κανονικά οι Βιλντόζα (πρόβλημα στον ώμο) και Στάουσκας (θέμα στο γόνατο). Εννοείται εκτός παραμένει ο άτυχος της φετινής χρονιάς, Τζέισον Γκρέιντζερ.

H Μπασκόνια, έχει ρεκόρ 1-2, μετά τα εκτός έδρας ματς με τις Ζαλγκίρις, Χίμκι και Φενέρμπαχτσε, θα παίξει για πρώτη φορά στην φετινή Euroleague μπροστά στο κοινό της, ευελπιστώντας στη νίκη απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ