Φριντέτ: «Οι συμπαίκτες μου έκαναν σπουδαία δουλειά»

Φριντέτ: «Οι συμπαίκτες μου έκαναν σπουδαία δουλειά»

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους συμπαίκτες του και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ ταλέντο.

Στους συμπαίκτες του υποκλίθηκε ο Τζίμερ Φριντέτ, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης με 89-79, για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

«Οι συμπαίκτες μου έκαναν σπουδαία δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός, ο οποίος επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός έχει μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ ταλέντο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν έπαιξα πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, έχασα κάποια ελεύθερα σουτ, αλλά ήθελα να επιστρέψω στο δεύτερο μέρος και να είμαι πιο επιθετικός.

Οι συμπαίκτες μου έκαναν σπουδαία δουλειά στο να με βρίσκουν σε καλές θέσεις για σουτ και ευτυχώς τα περισσότερα ήταν εύστοχα. Ήταν μια εξαιρετική, ομαδική δουλειά, καθώς όλοι συνεισέφεραν.

Κάθε φορά τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι δύσκολο. Είχαμε δύο ήττες σε ισάριθμα πολύ κλειστά ματς. Είναι πολύ ωραίο να τα καταφέρνεις αυτή τη φορά και βοηθά την αυτοπεποίθησή μας. Έχουμε μία πραγματικά καλή ομάδα, με πολύ ταλέντο. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε μαζί και να νικάμε. Σήμερα κάναμε ένα μεγάλο βήμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ