Μπάγερν Μονάχου – Χίμκι 74-87

Μπάγερν Μονάχου – Χίμκι 74-87

Επιστροφή στις νίκες για τη Χίμκι, που είχε επιθετικό πλουραλισμό και λύσεις από πολλούς διαφορετικούς παίκτες, κόντρα στην άνευρη Μπάγερν

Πολλές φορές φτάνουν ένα δυο παίκτες σε καλή βραδιά για να σε οδηγήσουν στη νίκη. Η Χίμκι είχε όλες τις… κάνες καπνισμένες, οπότε ήταν λογικό και να νικήσει την Μπάγερν, αλλά και να φτάσει σε υψηλή παραγωγικότητα (74-87), παρότι στο τέλος κατέβασε ταχύτητα. Ο Ρίμας Κουρτινάιτις είδε τους σταρ της ομάδας του να είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο Σβεντ μπορεί να ήταν άστοχος, αλλά πρόσφερε 19 πόντους και 9 ασίστ στην επίθεση της ομάδας του. Ο Γκιλ με άλλους 17 πόντους, αλλά κι 6 ριμπάουντ έκανε και με το παραπάνω τη δουλειά του, ο Τίμα είχε συμμετοχή με 13 πόντους (3/5 τρίποντα), όσους κι ο Μπούκερ. Όπως αντιλαμβάνεστε με τέσσερις διψήφιους δεν μπορούσε παρά να φτάσει στην τρίτη νίκη της η ρωσική ομάδα.

Στην αντίπερα όχθη ο Μονρό ξεκίνησε εντυπωσιακά αλλά δεν έφτανε, παρότι Λούτσιτς και Λο πρόσθεσαν τους δικούς τους (από 12 ο καθένας) πόντους. Για τους Γερμανούς η διαφορά είναι μάλλον κολακευτική, καθώς οι φιλοξενούμενοι κατέβασαν ρυθμό στο τέλος κι έτσι μείωσαν. Το πρόβλημά τους ήταν στην άμυνα, καθώς δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τους αντιπάλους τους.

Τα δεκάλεπτα: 19-17, 37-44, 55-70, 74-87.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ