Ερυθρός Αστέρας – Μπαρτσελόνα 65-73

Ερυθρός Αστέρας – Μπαρτσελόνα 65-73

Το 4/4 έκανε η Μπαρτσελόνα, που πέρασε από το Βελιγράδι, παρά την προσπάθεια των παικτών του Ερυθρού Αστέρα. Επέστρεψε στα γήπεδα ο Κούζμιτς

Οι… κανόνες δημοσιογραφίας επιβάλλουν να ξεκινάμε από τον νικητή, εν προκειμένω την Μπαρτσελόνα, που δεν δυσκολεύτηκε να περάσει από το Βελιγράδι, επικρατώντας του Ερυθρού Αστέρα με 73-65, όμως το… καλό νέο της βραδιάς ήταν η επιστροφή του Όγκνιεν Κούζμιτς στους αγωνιστικούς χώρους. Λίγο καιρό μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα, που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή, ο γνωστός μας από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό σέντερ πάτησε παρκέ για 3.24 λεπτά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Καταλανοί, παίζοντας εξαιρετική άμυνα, δεν άφησαν περιθώρια στους γηπεδούχους να πιστέψουν ότι μπορεί να τους σταματήσουν το αήττητο. Με τον Μίροτιτς να κάνει μεγάλο παιχνίδι, τον Ντέιβις και του Κούριτς να προσθέτουν πόντους, έφτασαν στο +13 (71-58) κι όταν πίστεψαν ότι τέλειωσε το ματς δέχθηκαν σερί 7-0, που πάντως δεν ήταν αρκετό για να αλλάξει τη ροή των πραγμάτων, καθώς απέμεναν λίγα δευτερόλεπτα.

Ακόμα κι αν οι Σέρβοι δεν μπορούσαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι της διεκδίκησης της νίκης, έχασαν όμως με… πιο γλυκό τρόπο, δεχόμενοι το χειροκρότημα από τους φίλους τους.

Τα δεκάλεπτα: 16-12, 36-33, 49-57, 65-73.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ