Κούζμιτς: «Κανένας δεν περίμενε να επιστρέψω μετά από 3,5 μήνες»

Κούζμιτς: «Κανένας δεν περίμενε να επιστρέψω μετά από 3,5 μήνες»

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς επέστρεψε στα παρκέ έπειτα από το τρομακτικό ατύχημα που είχε το καλοκαίρι, και ευχαρίστησε τους φίλους του Ερυθρού Αστέρα για την στήριξη.

Η 14η Ιουλίου λίγο έλειψε να αποδειχθεί μοιραία για τον Όγκνιεν Κούζμιτς, τον Σέρβο σέντερ του Ερυθρού Αστέρα, που είχε άσχημο τροχαίο ατύχημα το περασμένο καλοκαίρι.

Παρόλα αυτά, ο 29χρονος, ανάρρωσε και επέστρεψε πιο δυνατός, παίρνοντας στο ματς απέναντι στην Μπαρτσελόνα και την πρώτη γεύση από παρκέ, 3,5 μήνες μετά το ατύχημα.

Ο Κούζμιτς αγωνίστηκε για τρία λεπτά εναντίον των «μπλαουγκράνα», πρόλαβε να πετύχει ένα καλάθι και αποθεώθηκε από τους φίλους της ομάδας του κατά την είσοδο στο παρκέ.

«Κανένας δεν περίμενε ότι θα επιστρέψω μετά από 3,5 μήνες. Είναι σπουδαία υπόθεση για μένα και την ομάδα. Χαίρομαι που γύρισα και σίγουρα θα νιώθω καλύτερα παίζοντας. Ευχαριστώ τον κόσμο για το χειροκρότημα.

Ήταν κάτι φανταστικό να σε υποδέχονται έτσι μετά από μια τόσο δύσκολη περίοδο. Σίγουρα θα ήθελα να έχουμε κερδίσει, ξέρω ότι θα χρειαστώ χρόνο για να βρω τον ρυθμό μου και να επιστρέψω στην επιθυμητή κατάσταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ