Ολυμπιακός: Σειρά παίρνει και ο Ρότσεστι

Ολυμπιακός: Σειρά παίρνει και ο Ρότσεστι

Οι Ερυθρόλευκοι αγωνίζονται στην Βιτόρια απέναντι στην Μπασκόνια, όμως τα μεταγραφικά θέματα… τρέχουν, με τον 34χρονο Αμερικανό να ακολουθεί μετά τον Ριντ.

Βρισκόμαστε στην 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τις ομάδες ακόμα να ψάχνουν τα πατήματά τους και να δίνουν τη μάχη τους, για να δημιουργήσουν την αγωνιστική τους ταυτότητα. Έτσι και ο Ολυμπιακός, ο οποίος σε λίγη ώρα έχει τη δοκιμασία τής Βιτόρια, απέναντι στην Μπασκόνια. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βγει στην αγορά, ήδη ο Ουίλι Ριντ έχει αυτοανακοινωθεί το βράδυ της Πέμπτης, με τους Πειραιώτες να έχουν την εκκρεμότητα στην θέση «1».

Το όνομα που κυριαρχεί αυτές τις μέρες είναι αυτό του Τέιλορ Ρότσεστι κι όπως όλα δείχνουν θα δρομολογηθούν εξελίξεις και στην υπόθεση του 34χρονου Αμερικανού. Ο παλιός γκαρντ των Νίζνι, Μακάμπι και Ερυθρού Αστέρας αποτελεί μία λύση, που θα βοηθήσει στο οργανωτικό και επιθετικό κομμάτι της ομάδας του Ολυμπιακού και θα είναι -λογικά- η τελευταία προσθήκη των «ερυθρόλευκων» στα μέσα της περιόδου.

Στο Πειραιά προσδοκούν οι προσθήκες των Ριντ και Ροτσέστι να αποτελέσουν λίρα εκατό, την ώρα που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το ποιοι θα αποχωρήσουν. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, μετά και την επιστροφή της ομάδας από την Ισπανία, με τις εξελίξεις πάντως να είναι άμεσες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ