Ολυμπιακός: Υπ’ ατμόν και ο Κουζμίνσκας

Ολυμπιακός: Υπ’ ατμόν και ο Κουζμίνσκας

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις αλλαγές για να αντιστρέψει την τραγική εικόνα του και ίσως αυτές αφορούν και τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε ακόμα μία ήττα στην Ευρωλίγκα, έφτασε στο 1-3 στη βαθμολογία και κινδυνεύει από πολύ νωρίς να βρεθεί πολύ πίσω από την 8αδα και να ρισκάρει να τινάξει τη χρονιά του στον αέρα από τα… μισά της σεζόν. Και οι αλλαγές αναμένεται να συνεχιστούν, μήπως και η ομάδα βρει τον δρόμο της.

Μία απ’ αυτές τις αλλαγές είναι πιθανό να είναι ο Μιντοάουγκας Κουζμίνσκας. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε πριν από λίγο η NOVA, το μέλλον του Λιθουανού στον Ολυμπιακό είναι στον αέρα.

Ο Κουζμίνσκας αποκτήθηκε το καλοκαίρι και θεωρείτο μία από τις πιο σημαντικές μεταγραφές του Ολυμπιακού, ωστόσο μέχρι τώρα στην Ευρωλίγκα μετράει 5,3 πόντους και 2,8 ριμπάουντ ανά ματς. Στη Μπασκόνια σήμερα αγωνίστηκε μόλις για 7 λεπτά, έχοντας αρνητική εικόνα και πάλι.

Πλέον όλα είναι πιθανά για τον Κουζμίνσκας, ο οποίος δεν αποκλείεται να φύγει από τον Ολυμπιακό πολύ πιο σύντομα απ’ ότι θα περίμεναν όλοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ