Τσέρι: «Δεν είναι θέμα τακτικής αλλά καρδιάς»

Τσέρι: «Δεν είναι θέμα τακτικής αλλά καρδιάς»

Ο Γουίλ Τσέρι, στάθηκε στα χαμένα ριμπάουντ ως ένα από τα κλειδιά της νέας ήττας του Ολυμπιακού στην Eurolegue, αυτή τη φορά από την Μπασκόνια.

Ο Ολυμπιακός υπέστη την τρίτη ήττα του σε τέσσερα ματς στην Euroleaguem αυτή τη φορά από την Μπασκόνια στην Ισπανία με 82-66. Πολλά τα κακώς κείμενα για άλλη μια φορά για τους ερυθρόλευκους, με τον Γουίλ Τσέρι να εστιάζει στα πολλά χαμένα ριμπάουντ.

Ο Αμερικανός γκαρντ, στην καλύτερή του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη. Ωστόσο μετά το ματς μίλησε στην κάμερα της NOVA και ανέλυσε τα αίτια της ήττας. Παράλληλα αναφέρθηκε και για το… air ball που τον στοιχειώνει αλλά και τους νέους Αμερικανούς που υπέγραψαν στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τσέρι για:

Το ματς και τα αίτια της ήττας:

«Ότι πάθαμε στο πρώτο ημίχρονο, το πάθαμε και στο δεύτερο…Πήραν τα επιθετικά και είχαν έξτρα σουτ, μας πλήγωσαν τα επιθετικά ριμπάουντ και οι δεύτερες ευκαιρίες, δεν υπάρχει τακτική για να παίρνεις τα ριμπάουντ. Είναι θέμα καρδιάς και δεν τα καταφέραμε».

Την εμφάνιση του, αλλά και το… καταραμένο σουτ που τον κυνηγά:

«Όλοι κόλλησαν για το σουτ που έστειλα την μπάλα πάνω από το ταμπλό σε ματς που είχα πρόβλημα Απόψε. πήρα χρόνο συμμετοχής , ο προπονητής μου έδωσε την ευκαιρία και απέδειξα τις ικανότητες μου, θα κάνω τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα μου. Ότι μου ζητήσει η ομάδα και ο προπονητής θα το κάνω. Είτε πάρω 3, 4, 5 λεπτά θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».

Τους Ρότσεστι και Ριντ που καταφθάνουν στον Πειραιά:

«Έχω παίξει μαζί με τον Ρότσεστι, εξαιρετικός σκόρερ, ανταγωνιστικός, αναδείχθηκε και κορυφαίος σκόρερ στην Ευρωλίγκα, έπαιξα κόντρα στον Ριντ, απόψε θα τον είχαμε ανάγκη. Αρκετά αθλητικός και ψηλός, καλός στα κοψίματα, είναι παιδιά που θα βοηθήσουν και θα προσαρμοστούν στο σύστημα μας. Είμαι σίγουρος πως όλα τα παιδιά θα τους βοηθήσουμε με την σειρά μας, ώστε να προσαρμοστούν πιο εύκολα καθώς δεν υπάρχει δυστυχώς αρκετός χρόνος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ