Στο Top 10 το κάρφωμα του Ρούμπιτ και η… no look πάσα του Καλάθη (vid)

Στο Top 10 το κάρφωμα του Ρούμπιτ και η… no look πάσα του Καλάθη (vid)

Στις δέκα καλύτερες φάσεις της 4ης αγωνιστικής της Euroleague βρέθηκε το εντυπωσιακό κάρφωμα του Όγκουστιν Ρούμπιτ κόντρα στη Μπασκόνια, αλλά και η υπέροχη no look πάσα του Καλάθη απέναντι στη Ζενίτ.

Τις δέκα καλύτερες φάσεις που ξεχώρισαν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Euroleague έκανε γνωστές η ευρωπαϊκή διοργάνωση. Στη 10η θέση, μάλιστα, βρέθηκε και η έξοχη συνεργασία Σπανούλη – Ρούμπιτ στον παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στη Μπασκόνια.

Ο Kill Bill έδωσε πανέμορφη ασίστ στον Αμερικανό, ο οποίος δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να καρφώσει και να χαρίσει μια εντυπωσιακή στιγμή στον κόσμο που παρακολουθούσε την αναμέτρηση.

Μια θέση πάνω βρίσκεται και η συνεργασία μεταξύ Καλάθη και Τόμας, οι οποίοι πλήγωσαν την Ζενίτ στην αντεπίθεση. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έκλεψε τη μπάλα και μοίρασε υπέροχα με no look πάσα στον Αμερικανό, ο οποίος δεν είχε δυσκολεύτηκε να βάλει τη μπάλα στο καλάθι.

Την πρώτη θέση στη σχετική λίστα κατέλαβε το εντυπωσιακό κάρφωμα του Σμιτς στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

https://youtu.be/KKjugTLw8zA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ