Κουρτινάιτις: «Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που ξέρει να νικάει»

Κουρτινάιτις: «Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που ξέρει να νικάει»

Ο Ρίμας Κουρτινάιτις μίλησε για το παιχνίδι της Χίμκι με τον Παναθηναϊκό για τη Euroleague και τόνισε ότι οι πράσινοι είναι μια ομάδα που ξέρει καλά τι θα πει νίκη.

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Μόσχα όπου αύριο (29/10) θα αντιμετωπίσει τη Χίμκι για την πέμπτη αγωνιστική της Euroleague.

Η ρώσικη ομάδα έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν, όμως ο προπονητής της Χίμκι, Ρίμας Κουρτινάιτις τόνισε ότι οι παίκτες του θα έχουν δύσκολο έργο.

Παράλληλα, ο προπονητής των Ρώσων μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Νίκ Καλάθη, αλλά και για τον Παναθηναϊκό λέγοντας πως το τριφύλλι είναι μια ομάδα που ξέρει πολύ καλά να νικάει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που ξέρει πώς να κερδίζει. Έχουν έναν ξεκάθαρο ηγέτη, τον Καλάθη, που πάντα παίρνει έξυπνες αποφάσεις. Επίσης παρότι δεν είναι σούτινγκ γκαρντ μπορεί να πετυχαίνει μεγάλα σουτ. Ο Παναθηναϊκός έχει τεράστια εμπειρία και έχει κερδίσει πολλές φορές την Ευρωλίγκα. Το έχω πει πολλές φορές στους παίκτες μου ότι είναι διαφορετικό να παίζεις από το να κερδίζεις. Από αυτή την άποψη σταδιακά προσεγγίζουμε τα κορυφαία κλαμπ. Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά, αλλά έχουμε δουλειά να κάνουμε. Το ματς με τον Παναθηναϊκό θα κριθεί από το πώς θα ελέγξουμε το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ