Αναντολού Εφές – Ερυθρός Αστέρας 85-70

Αναντολού Εφές – Ερυθρός Αστέρας 85-70

Με ηγέτη τον Μίτσιτς η Εφές έριξε από νωρίς στο καναβάτσο τον Ερυθρό Αστέρα, κάνοντας το 4/5, με τέσσερις σερί νίκες

Βίοι αντίθετοι για Αναντολού Εφές και Ερυθρό Αστέρα, με την τουρκική ομάδα να φτάνει άνετα στη νίκη (85-70), που είναι η τέταρτη συνεχόμενη, τη στιγμή που οι Σέρβοι μετρούν μόλις μία. Με οδηγό τον φοβερό και τρομερό Μίτσιτς, που τέλειωσε το ματς με 26 πόντους (5/8 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 4/4 βολές), 2 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα, 4 λάθη, 6 κερδισμένα φάουλ και 29 στο σύστημα αξιολόγησης), μετέτρεψαν την αναμέτρηση σε παράσταση για έναν ρόλο.

Από την αρχή μπήκαν μπροστά στο σκορ, είχαν παίκτες με επίδραση στο παιχνίδι, όπως ο Λάρκιν, ο Ντάνστον, ο Σιμόν, αλλά κυρίως είχαν κλείσει την άμυνά τους, δημιουργώντας ασφυξία στους φιλοξενούμενους. Η Εφές έρχεται (την Πέμπτη) αγριεμένη στο «Νίκος Γκάλης», θέλοντας να συνεχίσει το σερί των πετυχημένων αποτελεσμάτων, απέναντι στον Παναθηναϊκό, οποίος αναζητεί νίκη, πάση θυσία.

Η εμφάνιση του Μπράουν είναι κάτι που μπορούν να κρατήσουν οι Σέρβοι, αλλά αυτό που είχε μεγαλύτερη σημασία ήταν η συμμετοχή (15.01’’) του Κούζμιτς, ο οποίος με 3/3 και 6 πόντους έδειξε ότι έχει επιστρέψει για τα καλά, αφήνοντας πίσω το αυτοκινητιστικό ατύχημα, αλλά και τις προηγούμενες χαμένες, λόγω τραυματισμού σεζόν.

Τα δεκάλεπτα: 21-9, 38-26, 56-51, 85-70.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ