Τίμα: «Αυτό έκανε τη διαφορά»

Τίμα: «Αυτό έκανε τη διαφορά»

Ο Λετονός γκαρντ μίλησε για τη νίκη της Χίμκι απέναντι στον Παναθηναϊκό και στάθηκε στην άμυνα που έπαιξε η ρώσικη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο,

Στη βελτίωση που επέδειξε η Χίμκι στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Γιάνις Τίμα, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 103-86, για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Λετονός φόργουορντ τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έπαιξαν καλύτερη άμυνα στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Ο διεθνής άσος ήταν μάλιστα από τους πρωταγωνιστές της ρώσικης ομάδας, καθώς ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας 16 πόντους με 2/4 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ!

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα, ανέφερε: «Αρχίσαμε να παίζουμε περισσότερο ως ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο και η άμυνά μας ήταν καλύτερη σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη διαφορά.

Είχαμε κάνει 15 λάθη και αυτό γιατί ρισκάραμε και δεν προστατεύσαμε τη μπάλα, προσπαθώντας να παίξουμε overplay κάποιες φορές και αυτό έφερε μία-δύο έξτρα πάσες. Αλλά σε γενικές γραμμές είμαι χαρούμενος με το παιχνίδι και χαίρομαι που αλλάξαμε τη νοοτροπία μας μετά το ημίχρονο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ