Βιλερμπάν – Μπασκόνια 66-63

Βιλερμπάν – Μπασκόνια 66-63

Άφησαν τον Βιντόσα να κάνει όχι ένα, αλλά δύο τρίποντα, αλλά δεν το πλήρωσαν. Η Βιλερμπάν έκανε την τρίτη της νίκη στην Ευρωλίγκα και… άντε πιάστε την

Όποιος πίστευε ότι η Βιλερμπάν… έπιασε στον ύπνο τους δύο «αιώνιους» καλά θα κάνει να αναθεωρήσει. Οι Γάλλοι έχουν τον τρόπο να υπερασπίζονται το «Αστρομπάλ» και να δείχνουν πως είναι αφιλόξενο για όλους. Το κατάλαβαν και οι παίκτες της Μπασκόνια, οι οποίοι έφυγαν με… άδεια χέρια, χάνοντας με 66-63, αν και κρατούσαν την τύχη τους.

Με τη διαφορά στους τρεις πόντους οι γηπεδούχοι αποφάσισαν –κόντρα στα βασικά που γράφουν τα βιβλία προπονητικής- να δώσουν το σουτ στους αντιπάλους τους. Ο Βιντόσα είχε όχι μία, αλλά δύο ευκαιρίες για να στείλει το ματς στην παράταση, αλλά τα σουτ που επιχείρησε δεν βρήκαν στόχο κι η Βιλερμπάν κράτησε τη νίκη, τραγουδώντας στα… γαλλικά το «άσε με να κάνω λάθος» του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Αγωνιστικά η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι, με τους Βάσκους να έχουν περισσότερο χρόνο το πάνω χέρι στο σκορ, όμως σημασία έχει τι θα γράψει το ταμπλό στο τέλος. Η Βιλερμπάν μοιάζει να έχει βρει έναν παίκτη που του χρόνου θα κάνει μεταγραφή και θα μας απασχολήσει. Ο Τζεκίρι τέλειωσε τον αγώνα με 16 πόντους και 11 ριμπάουντ, όντας ο κορυφαίος της ομάδσας του (25 στο σύστημα αξιολόγησης).

Ο Σενγκέλια έδωσε άλλο ένα σόου (17 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 25 στην αξιολόγηση), ο Φαλ έδωσε τις μάχες του (και πολλές λύσεις), όμως η περιφερειακή λειτουργία της Μπασκόνια απείχε από το να χαρακτηριστεί καλή και κάπου εκεί χάθηκε η νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 16-23, 30-36, 48-49, 66-63.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ