Ολυμπιακός: Όλα για όλα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ολυμπιακός: Όλα για όλα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία για την 5η αγωνιστική σε ένα ματς δύσκολο και απαιτητικό, που αν καταφέρει και πάρει θα αντιστρέψει το κλίμα.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Μόσχα όπου απόψε (19:00) αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ σε ένα από τα πιο δύσκολα ματς της regular season της Euroleague.

Οι ερυθρόλευκοι που έχουν ρεκόρ 1-3 μετά από τέσσερις αγώνες δίνουν ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι, που όμως μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία όλης της ομάδας και του κόσμου. Η ρώσικη αρκούδα είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός περνάει πάντα δύσκολα στη Ρωσία, όμως έχει μια μοναδική ευκαιρία για να δώσει το 100% και να διεκδικήσει μια νίκη που θα τον βάλει και πάλι στο παιχνίδι της οκτάδας.

Οι Πειραιώτες ταξίδεψαν με 13 παίκτες στη Μόσχα, αλλά χωρίς τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα τον Γουίλι Ριντ και τον Τέιλορ Ρότσεστι, ελπίζοντας ότι θα είναι διαθέσιμοι, σε δύο μέρες (1/11) κόντρα στη Μακάμπι στο ΣΕΦ.

Από εκεί και περα ο Ολυμπιακός οφείλει να εκμεταλλευτεί τις απουσίες για την ομάδα του Δημήτρη ιτούδη, που δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κώστα Κουφό και τον Γουίλ Κλάιμπερν.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ο αγώνας της Μακάμπι με την Φενέρμπαχτσε στο Τελ Αβίβ είναι αυτός που ξεχωρίζει, αφού αν η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου νικήσει θα ρίξει το ρεκόρ των Τούρκων στο 1-4, βάζοντας ακόμα περισσότερη πίεση στην ομάδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός 19:00
Ζάλγκιρις – Ζενίτ 20:00
Μακάμπι – Φενέρμπαχτσε 21:05
Μπάγερν – Ρεάλ 21:30
Μπαρτσελόνα – Βαλένθια 22:00

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ