ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός: Αν δεν είναι για Final-4, τον κερδίζει

ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός: Αν δεν είναι για Final-4, τον κερδίζει

Μπορεί η παράδοση να είναι συντριπτικά υπέρ της ΤΣΣΚΑ στα ματς της κανονικής περιόδου, ωστόσο όταν οι αγώνες κρίνουν τίτλο ο Ολυμπιακός υπερέχει κατά πολύ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:00 την ΤΣΣΚΑ για την πέμπτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα σε ένα ζευγάρι που δημιουργεί αναμνήσεις.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν βρει τον τρόπο να επικρατούν στα ματς των Final-4, αφού έχει επικρατήσει στον τελικό του 2012 και στους ημιτελικούς των 2013, 2015, 2017.

Η συνολική παράδοση, όμως, είναι συντριπτικά υπέρ της ρωσικής ομάδας, καθώς εξαιρώντας τις αναμετρήσεις των Final-4 οι Ρώσοι έχουν ρεκόρ 19-4.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η τελευταία επικράτηση των Πειραιωτών είναι τη σεζόν 2017-2018 και είναι η μοναδική στις τελευταίες 9 μεταξύ τπους αναμετρήσεις για regular season ή  Top-16. Στα τελευταία 14 παιχνίδια των δύο ομάδων σε κανονική περίοδο το ρεκόρ των Ρώσων ανεβαίνει στο 12-2.

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι η ΤΣΣΚΑ κυριαρχεί στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων όταν όμως αυτές δεν κρίνουν τίτλο. Ίσως η νίκη του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη το 2012 και ο τρόπος που αυτή ήρθε έχει δημιουργήσει έναν ψυχολογικό φόβο στην ΤΣΣΚΑ σε παιχνίδια Final-4  που αντιμετωπίζει του ερυθρόλευκους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ