Πάντερ: «Μην μας υποτιμάτε, να συνεχίσουμε έτσι για το Final Four»

Πάντερ: «Μην μας υποτιμάτε, να συνεχίσουμε έτσι για το Final Four»

Την πίστη του σε συμπαίκτες και προπονητή έδειξε ο Πάντερ μετά την επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ, τονίζοντας πως κανείς δεν πρέπει να ξεγράφει τους «ερυθρόλευκους».

Την πίστη του σε συμπαίκτες και προπονητή έδειξε στις δηλώσεις του ο Κέβιν Πάντερ έπειτα από την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ.

Επιπλέον τόνισε πως καμία ομάδα δεν πρέπει να «ξεγράψει» τους Πειραιώτες, καθώς θα παλέψουν με κάθε δύναμη που έχουν για την είσοδο τους στα play offs.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της «NOVA»:

Για το αν περίμενε μια τέτοια νίκη επί της ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα: «Το πίστευα. Ο κόουτς μας έδειξε το σωστό πλάνο, για να πετύχουμε. Κανείς δεν είναι ανίκητος. Πολλοί πίστευαν κάτι τέτοιο. Είχα πει από την αρχή της σεζόν, μην μας υποτιμάτε. Ποτέ δεν ξέρετε».

Για τα γρήγορα συμπεράσματα των Ελλήνων: «Δεν έχω κάτι να πω. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα καλά και τα κακά. Πιστεύουμε στην ομάδα μας. Αυτό το χτίζουμε κάθε μέρα».

Για το αν αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη στην ευρωπαϊκή του καριέρα: «Είμαστε ακόμα στη Regular Season. Είναι μια τεράστια νίκη. Όμως, είναι ένα ματς κανονικής περιόδου. Ο στόχος είναι να συνεχίσουμε έτσι. Θα τους βρούμε ξανά στον δεύτερο γύρο. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι για τα πλέι οφ και το Final Four».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ