Πεδουλάκης: «Η Εφές είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης»

Πεδουλάκης: «Η Εφές είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε ότι το ματς με την Εφές θα είναι πολύ δύσκολο για τον Παναθηναϊκό, καθώς πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα, με ξεκάθαρους ρόλους.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για την αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές (31/10, 21:00) και τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην τούρκικη ομάδα.

Ο Έλληνας προπονητής τόνισε ότι η Εφές είναι μια εξαιρετική ομάδα με ξεκάθαρους ρόλους στο γήπεδο, ενώ αναφέρθηκε στη σημασία που έχουν για την ομάδα του Αταμάν ο Λάρκιν κι ο Μίσιτς.

Ακόμα ο Πεδουλάκης στάθηκε στην ήττα από τη Χίμκι στη Ρωσία, αλλά και στην κούραση που υπάρχει στους παίκτες από τα συνεχόμενα ταξίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ήττα από τη Χίμκι είπε: «Η Χίμκι είναι μια πολύ καλή ομάδα, που έχει επενδύσει πολλά χρήματα τη φετινή σεζόν. Εκτιμούμε πως στο πρώτο μέρος η διαφορά θα πρέπει να ήταν μεγαλύτερη για μας. Είχαμε θέματα στο αμυντικό ριμπάουντ, ενώ δεν αμυνθήκαμε σωστά και στο τρίποντο του αντιπάλου μας. Η Χίμκι πήρε πολλές δεύτερες επιθέσεις με τα επιθετικά ριμπάουντ και το πληρώσαμε αυτό».

Για την Εφές και αν η ομάδα θα επηρεαστεί από τα μακρινά ταξίδια στην Μόσχα: «Είχαμε δύσκολα ταξίδια. Ίσως επηρεαστούν κάποια παιδιά που χρειάζονται ενέργεια. Ουσιαστικά είχαμε μια μέρα για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι κόντρα στην Εφές. Πρόκειται για μια δομημένη ομάδα από την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Έχει ξεκάθαρους ρόλους, δημιουργία, μια εξαιρετική ομάδα».

Για το χρόνο συμμετοχής του Καλάθη και το μαρκάρισμα στον Λάρκιν: «Ο Νικ (Καλάθης) αγωνίζεται όσο παίζει και ο Μίτσιτς στην Εφές».

Για το αν έχει επικεντρωθεί σε κάποιον παίκτη της Εφές: «Είναι μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Έχει εξαιρετικούς δημιουργούς όπως είναι ο Μίτσιτς και ο Λάρκιν. Πρόκειται για δυο κομβικούς παίκτες που παίρνουν όλες τις αποφάσεις μέσα στο παρκέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ