Ολυμπιακός: Γαστρεντερίτιδα οι Κουζμίνσκας, Ρούμπιτ και Μιλουτίνοφ!

Ολυμπιακός: Γαστρεντερίτιδα οι Κουζμίνσκας, Ρούμπιτ και Μιλουτίνοφ!

Οι Κουζμίνσκας, Ρούμπιτ και Μιλουτίνοφ ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα και είναι αμφίβολοι για τον αγώνα με την Μακάμπι - Στο νοσοκομείο ο Λιθουανός - Καλύτερα ο Παπανικολάου, φαίνεται πως γλίτωσε τα χειρότερα.

Η νίκη στην Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ ανέβασε το ηθικό των παικτών του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ, ωστόσο, τα προβλήματα δεν λείπουν για τον προπονητή των Πειραιωτών, Κεστούτις Κεμζούρα.

Ο Λιθουανός τεχνικός είδε τους Κουζμίνσκας, Ρούμπιτ και Μιλουτίνοφ να ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα και είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για τον αγώνα με τους Ισραηλινούς. Πιο βαριά συμπτώματα από τους τρεις φαίνεται πως έχει ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται στο νοσοκομείο, μαζί με τον Κώστα Παπανικολάου.

Ο Ελληνας φόργουορντ πήγε για εξετάσεις, μετά τον τραυματισμό στο γόνατο που αποκόμισε στο χθεσινό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο έμπειρος άσος φαίνεται να γλιτώνει τα χειρότερα, ωστόσο, ο Κεμζούρα και οι συνεργάτες του στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παπανικολάου έχει υγρό στον ιγνυακο τένοντα, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν από τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, ο Ελληνας φόργουορντ θα έχει σταθεί τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς θα έχει γλιτώσει τους χιαστούς.

Ολα αυτά, ενώ ο Κεστούτις Κεμζούρα έχει να προετοιμάσει την ομάδα του για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ενα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με τον Λιθουανό τεχνικό να περιμένει να μάθει τι μέλλει γενέσθαι με τους Κουζμίνσκα, Ρούμπιτ και Μιλουτίνοφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ