Κεμζούρα: «Εξαιρετική η Μακάμπι, θα πεθάνουμε στο παρκέ»

Κεμζούρα: «Εξαιρετική η Μακάμπι, θα πεθάνουμε στο παρκέ»

Ο Κεστούτις Κεμζούρα μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (1/11, 21:30), εκθειάζοντας την απόδοση των Ισραηλινών και τονίζοντας ότι η ομάδα του θα κάνει τα... πάντα.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα οδήγησε τον Ολυμπιακό στην πρώτη εκτός έδρας νίκη στη φετινή Euroleague, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Επόμενη πρόκληση για τους «ερυθρόλευκους» είναι το ματς απέναντι στην Μακάμπι στο ΣΕΦ, με τον Λιθουανό τεχνικό να τονίζει ότι η ομάδα του θα τα… δώσει όλα και απέναντι στους Ισραηλινούς, οι οποίοι παρουσιάζουν ισορροπία σε άμυνα και επίθεση.

«Η Μακάμπι παίζει εξαιρετικά τελευταία. Έχει καταπληκτική άμυνα, η οποία τροφοδοτεί και την επίθεση. Έχουν παίκτες που μπορούν να κλέψουν και να πιέσουν.

Στην επίθεση έχουν παίκτες υψηλού επίπεδου, όπως ο Κάσπι και ο Ουίλμπεκιν. Περιμένουμε ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι.

Είναι ένα ακόμα παιχνίδι. Το κεφάλι μας είναι εντάξει. Αναλύσαμε όσα έγιναν και προχωράμε. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι υγιείς. Είμαστε καλά και πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

Για το ματς με την ΤΣΣΚΑ και αν μπορεί ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος: «Τα κλειδιά δεν αλλάζουν. Μπορούμε να παίξουμε πάντα καλύτερα. Στο ματς με την ΤΣΣΚΑ ήμασταν πολύ καλοί, ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας μέχρι σήμερα. Πάντα μπορείς να βελτιώσεις πράγματα».

Τέλος, στο μήνυμά του για τον κόσμο της ομάδας, ο Κεμζούρα τόνισε: «Τους περιμένουμε να μας στηρίξουν, όπως κάνουν στα καλά και στα άσχημα. Τους περιμένουμε να μας δώσουν ενέργεια, θα πεθάνουμε στο παρκέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ