Πολ: «Χτίζουμε αυτοπεποίθηση με νίκες όπως αυτή επί της ΤΣΣΚΑ»

Πολ: «Χτίζουμε αυτοπεποίθηση με νίκες όπως αυτή επί της ΤΣΣΚΑ»

Ο Μπράντον Πολ μίλησε για τη «μάχη» με την Μακάμπι, λέγοντας ότι η νίκη επί της ΤΣΣΚΑ θα βοηθήσει στην αυτοπεποίθηση της ομάδας, σχολιάζοντας και την άφιξη των νέων παικτών.

Μετά την νίκη εναντίον της Μακάμπι, ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να ολοκληρώσει ευχάριστα την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

Ο MVP της αναμέτρησης στη Μόσχα, Μπράντον Πολ, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς, τονίζοντας ότι η ομάδα δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις, κάτι που βγήκε στη Μόσχα.

Επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους Ρότσεστι, Ριντ, οι οποίοι προπονήθηκαν με την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η νίκη επί της ΤΣΣΚΑ είναι μια νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση και βοηθάει στο μομέντουμ της ομάδας έτσι ώστε να έρθει στο ΣΕΦ και να προστατέψει την έδρα της όχι μόνο κόντρα στη Μακάμπι, αλλά και στα επόμενα εντός έδρας ματς».

Για το ποια ομάδα είναι τελικά ο Ολυμπιακός: «Έγιναν κάποιες αλλαγές στην ομάδα, χτίζουμε την εμπιστοσύνη μας. Προσπαθούμε κάθε μέρα σκληρά στις προπονήσεις για να δείχνουμε ποιοι είμαστε και κερδίζουμε πράγματα μέσα από τις προπονήσεις».

Για την Μακάμπι: «Κόντρα στην Μακάμπι πρέπει να προσπαθήσουμε να φέρουμε το ματς στον δικό μας ρυθμό. Να παλέψουμε για κάθε αμφισβητούμενη μπάλα, για κάθε ριμπάουντ.

Παίζουμε με μια ομάδα με ένα γεμάτο ρόστερ και που είναι πολύ καλή αμυντικά. Έχει πολλούς καλούς παίκτες που μπορούν να βάλουν τη μπάλα στο καλάθι. Η άμυνα θα παίξει σημαντικό ρόλο».

Για τα νέα αποκτήματα: «Με τον Ρότσεστι ήμασταν συμπαίκτες στην Ρωσία, με τον Ριντ είχαμε παίξει αντίπαλοι στο ΝΒΑ. Πρόκειται για δύο παίκτες που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στον Ολυμπιακό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ