Προσθαφαιρέσεις στον Ολυμπιακό

Προσθαφαιρέσεις στον Ολυμπιακό

Ο Κεμζούρα μετρά απώλειες, τη στιγμή που οι δυο νεοαποκτηθέντες προπονήθηκαν και μάλλον θα παίξουν με τη Μακάμπι. Ησύχασαν με Παπανικολάου στον Ολυμπιακό.

Η νίκη επί της ΤΣΣΚΑ ανήκει στο παρελθόν κι όλοι στον Ολυμπιακό γνωρίζουν ότι για να αποκτήσει μεγαλύτερη αξία (έτσι κι αλλιώς έχει, γιατί αντέστρεψε το κλίμα), πρέπει να συνδυαστεί με νίκη επί της Μακάμπι.

Ο Κεμζούρα θα ήθελε να έχει λευκό απουσιολόγιο, αλλά όπως γράψαμε νωρίτερα τρεις παίκτες αντιμετωπίζουν συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Το σημαντικό είναι πως επιβεβαιώθηκαν τα… καλά νέα από την εξέταση του Παπανικολάου.

Ο διεθνής παίκτης, που τραυματίστηκε στον αγώνα της Μόσχας υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία βγήκε καθαρή. Έτσι το υγρό που έχει μαζέψει στον ιγνυακό τένοντα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, ωστόσο δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Μακάμπι, για να μην υπάρξει ενδεχόμενο υποτροπής.

Αντίθετα οι Ριντ και Ρότσεστι έκαναν την πρώτη προπόνηση με τους νέους συμπαίκτες του και είναι στο χέρι του Κεμζούρα να αποφασίσει αν θα τους… ρίξει στα βαθιά. Δεδομένης της απουσίας του Παπανικολάου και με τα πάντα ανοιχτά για τους άλλους τρεις, πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο ότι θα είναι στη 12άδα και πως μάλλον θα ντεμπουτάρουν κόντρα στην «ομάδα του λαού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ