Τσαρτσαρής: «Δεν έχει ξαναδεί η Ευρώπη πασέρ σαν τον Καλάθη» (pic)

Τσαρτσαρής: «Δεν έχει ξαναδεί η Ευρώπη πασέρ σαν τον Καλάθη» (pic)

Ο Κώστας Τσαρτσαρής αποθέωσε τον Νικ Καλάθη μέσω των social media, λέγοντας πως η Ευρώπη δεν έχει δει ξανά πασέρ με τις δυνατότητες του 30χρονου γκαρντ.

Ο Νικ Καλάθης ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού στη νίκη των «πράσινων» επί της Αναντολού Εφές με σκορ 86-70 σημειώνοντας νταμπλ-νταμπλ με 11 πόντους και 10 ασίστ, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το πόσο δεινός πασέρ είναι, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο Κώστας Τσαρτσαρής.

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αποθέωσε τον αρχηγό του «τριφυλλιού» τονίζοντας πως η Ευρώπη δεν έχει ξαναδεί τέτοιον πασέρ. Επισημαίνοντας μάλιστα πως έχει υπάρξει συμπαίκτης με τεράστια ονόματα όπως ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Δημήτης Διαμαντίδης και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, συνεπώς έχει μεγαλύτερο βάρος η δήλωση του.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κώστας Τσαρτσαρής για τον Νικ Καλάθη:

«Βλέπω σε επανάληψη το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Έφες και συνειδητοποιώ ότι η Ευρώπη δεν έχει ξαναδεί πασέρ σαν τον Καλάθη. Και το λέω διότι έχω υπάρξει συμπαίχτης των τριών που συμπληρώνουν την τετράδα (Τέο, Μήτσος, Σάρας)».

https://twitter.com/KTsartsaris/status/1190209806587564032

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ