Σβήνουν και γράφουν ονόματα στον Ολυμπιακό για το… βραδινό

Σβήνουν και γράφουν ονόματα στον Ολυμπιακό για το… βραδινό

Ο Κεμζούρα μετρά προσθήκες και απώλειες για τον αγώνα με τη Μακάμπι, απόψε το βράδυ στο ΣΕΦ. Τι λέει το ιατρικό δελτίο στον Ολυμπιακό

Αν θέλαμε να περιγράψουμε την κατάσταση στον Ολυμπιακό, χρησιμοποιώντας ένα τραγούδι, θα επιλέγαμε εκείνο του αείμνηστου Λουκιανού Κηλαδόνη, με τις μαθηματικές πράξεις. Εν προκειμένω έχουμε 1+2-1 και δύο άνω τελείες. Άντε βγάλτε άθροισμα… Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Ρούμπιτ θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στη Μακάμπι, σ’ ένα από τα πλέον κομβικά παιχνίδια της σεζόν, στην επιστροφή του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο ΣΕΦ (ως αντίπαλος, αυτή τη φορά).

Ο Αμερικανός ξεπέρασε το πρόβλημα με τη γαστρεντερίτιδα κι έτσι τέθηκε στη διάθεση του Κεμζούρα, ο οποίος το έχει πάρει απόφαση να δώσει χρόνο συμμετοχής στους δύο νεοφερμένους. Έτσι οι φίλοι του Ολυμπιακού που θα περάσουν το βράδυ τους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα πάρουν μια πρώτη γεύση από τους Ρότσεστι και Ριντ.

Δεδομένο είναι ότι δεν θα αγωνιστεί ο Παπανικολάου, κάτι που γνωρίζαμε σχεδόν από τη στιγμή που τραυματίστηκε, στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Τα νέα είναι ευχάριστα, αλλά κανείς δεν ρισκάρει μια επώδυνη ενδεχόμενη υποτροπή.

Απομένουν δύο ερωτηματικά: Ο Μιλουτίνοφ με τον Κουζμίνσκας είναι στο μεταίχμειο. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά -αυτή τη στιγμή- αν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν. Η παρουσία τους είναι αμφίβολη και θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες. Αν, δηλαδή, τα πράγματα δεν πάνε καλά και κανείς εκ των δύο δεν μπορέσει να αγωνιστεί, οι «ερυθρόλευκοι» θα μετρήσουν τρεις απουσίες.

Δεν υπάρχει κανείς αναλώσιμος, αλλά κι όλα τα δάχτυλα του χεριού δεν είναι ίδια. Από τις τρεις ενδεχόμενες (απευχόμαστε) απουσίες, αυτή του Μιλουτίνοφ είναι η πιο σημαντική, καθώς ο Ολυμπιακός έχει λειψανδρία στις θέσεις των ψηλών, καθώς ο Ριντ ακόμα δεν γνωρίζει τα… ονόματα των συμπαικτών του. Σε αυτή την περίπτωση, που δεν θα καταφέρει να δηλώσει «παρών» ο Μίλου, μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στη 12άδα ο Χαπ, τον οποίο οι «κόκκινοι» πιστεύουν, γι’ αυτό και ψάχνουν ομάδα να τον δώσουν δανεικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ