Μπαρτσελόνα: Χάνει και τον Κλαβέρ για 1,5 μήνα (pic)

Μπαρτσελόνα: Χάνει και τον Κλαβέρ για 1,5 μήνα (pic)

Ο Βίκτορ Κλαβέρ υπέστη ρήξη πελματιαίας απονευρωσίτιδας στο αριστερό πόδι και θα τεθεί εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες, προσθέτοντας έναν ακόμη πονοκέφαλο στον Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Συνεχίζονται τα προβλήματα στη Μπαρτσελόνα με τα ζητήματα τραυματισμών. Η ισπανική ομάδα θυμίζει «νοσοκομείο» πλέον, αφού μετά τους τραυματισμούς των Ερτέλ, Πάνγκος, Ρίμπας, χάνει για σημαντικό χρονικό διάστημα άλλο ένα «γρανάζι».

Ο Βίκτορ Κλαβέρ, όπως ενημέρωσε και επίσημα η καταλανική ομάδα, θα λείψει από τα παρκέ για 4-6 εβδομάδες. Ο Ισπανός φόργουορντ υπέστη ρήξη πελματιαίας απονευρωσίτιδας στο αριστερό πόδι και θα μείνει στα «πιτς».

Ο Ισπανός φόργουορντ δύσκολα θα προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό στις 13 Δεκεμβρίου στην Βαρκελώνη, αλλά λογικά θα είναι έτοιμος για εκείνο με τον Ολυμπιακό στο «Palau Blaugrana» στις 27 του ίδιου μήνα.

Πλέον ο Σβέτισλαβ Πέσιτς βλέπει τις λύσεις του για τη θέση «3» να λιγοστεύουν, καθώς ο Χάνγκα αγωνίζεται στα γκαρντ λόγω των τραυματισμών των βασικών πόιντ- γκαρντ. Το μόνο θετικό για τον Σέρβο τεχνικό είναι ότι επέστρεψε στη δράση ο Μάλκομ Ντιλέινι, που επίσης αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού.

https://twitter.com/FCBbasket/status/1191321489527709699

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ