Ολυμπιακός : Δύο απόντες από την προπόνηση

Ολυμπιακός : Δύο απόντες από την προπόνηση

Δίχως τους Παπανικολάου και Κόνιαρη η εκγύμναση. Πάντως, δύσκολα θα χάσουν το παιχνίδι που θα δώσει ο Ολυμπαικός με την Εφές

Το τελευταίο πράγμα που θέλει ένας προπονητής, πόσο μάλλον ο Κεμζούρα, είναι να βλέπει ονόματα γραμμένα στο απουσιολόγιο του, όμως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με την Αναντολού Εφές (μάλλον δεν χρειάζεται να γράψουμε τη σημασία που έχει κάθε εντός έδρας αναμέτρηση), έχοντας δύο παίκτες στα… πιτς.

Ο Κώστας Παπανικολάου (στο ματς με την ΤΣΣΚΑ τραυματίστηκε στο γόνατο) κι ο Αντώνης Κόνιαρης (νιώθει ενοχλήσεις στην μέση) δεν μετείχαν της σημερινής προπόνησης, αλλά η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία. Ο νεαρός πόιντ γκαρντ θα τεθεί ενδεχομένως και αύριο στη διάθεση του προπονητή του, ενώ λίγο πιο περίπλοκη είναι η κατάσταση του «Παπ», που μάλλον θα προλάβει να παίξει κόντρα στους Τούρκους.

Ζητούμενο, βεβαίως, είναι να ενσωματωθούν όσο νωρίτερα γίνεται οι Ριντ και Ρότσεστι, που λογικά θα πάρουν (ειδικά ο ψηλός) περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ο Κεμζούρα ξέρει πως το μόνο πράγμα που δεν έχει στη διάθεσή του, προκειμένου να αλλάξει το πρόσωπο της ομάδας, είναι χρόνος, γι’ αυτό και προσπαθεί με ταχύρρυθμα να τους βάλει στο κλίμα. Πιο δύσκολο για τον Ριντ, που δεν έχει προηγούμενη εμπειρία από ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ