Αταμάν: «Ο Ολυμπιακός διαθέτει παίκτες υψηλής ποιότητας»

Αταμάν: «Ο Ολυμπιακός διαθέτει παίκτες υψηλής ποιότητας»

Στην υψηλή ποιότητα που διαθέτουν οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκε ο τεχνικός της Εφές, Εργκίν Αταμάν ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (7/11).

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές την προσεχή Πέμπτη στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Euroleague. Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, οι Τούρκοι επιστρέφουν ξανά στη χώρα μας και σίγουρα επιδιώκουν έναν καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με εκείνο απέναντι στο «τριφύλλι».

Μιλώντας για την επικείμενη αναμέτρηση, ο τεχνικός της Εφές, Εργκίν Αταμάν στάθηκε στην υψηλή ποιότητα που διαθέτουν οι «ερυθρόλευκοι», ενώ ανέφερε και τους τρόπους με τους οποίους η τουρκική ομάδα μπορεί να φύγει με τη νίκη από τον Πειραιά.

«Την περασμένη εβδομάδα δεν μπορούσαμε να παίξουμε καλά απέναντι στον Παναθηναϊκό. Τώρα βρισκόμαστε ξανά στην Αθήνα απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και πάλι. Θα πρέπει να παίξουμε δυνατά και με συνέπεια αν θέλουμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό.

Ειδικότερα θα πρέπει να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας χωρίς λάθη και να βρούμε τα κατάλληλα σουτ. Ο Ολυμπιακός διαθέτει παίκτες υψηλής ποιότητας και προσωπικότητας, όπως ο Σπανούλης, ο Μιλουτίνοφ και ο Πρίντεζης, που γνωρίζουν από μεγάλα παιχνίδια. Για να νικήσουμε θα πρέπει να παίξουμε καλό και σωστό μπάσκετ» ήταν τα λόγια του..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ